Mednarodna konferenca SZE 2021 bo potekala od 28. do 29. junija 2021

v Grand hotelu Bernardin v Portorožu ter na daljavo.

Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu

Mednarodno konferenco SZE, ki smo jo načrtovali v letu 2020, smo zaradi koronavirusa prestavili v leto 2021 – potekla bo od 28. do 29. junija 2021 v Grand hotelu Bernardin ter prek spleta. 

V Slovenskem združenju za energetiko (SZE) bomo v sodelovanju s TECES-om in  partnerstvom SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo organizirali Mednarodno konferenco SZE 2021 z naslovom Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu. Konferenca bo obravnavala energetske teme prihodnosti pametnih stavb in doma v urbanem okolju, podprto z digitalizacijo ter prikazom vloge človeka v takšnem okolju.

Oskrba z energijo in raba energije v vsakdanjem življenju sta postali eden izmed veletrendov razvoja. Integracija ustreznih rešitev v pametno stavbo in dom omogoča trajnostno, uporabniku prijazno okolje, ki je hkrati povezljivo in energijsko samozadostno. Pri načrtovanju pametne stavbe in doma pa je pomembno predvsem zavedanje, komu so namenjene. Torej središče vsega je zadovoljevanje potreb uporabnika s prioritetnim poudarkom na energetski učinkovitosti.

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Mednarodne konference SZE 2021. Konferenca bo združila domače in tuje strokovnjake, zato bo odlična priložnost za izmenjavo mnenj, delitev primerov dobrih praks ter vzpostavitev novih poslovnih možnosti.

Veselimo se snidenja z vami v prijetnem poletnem vzdušju!