Mednarodna konferenca SZE 2021 bo potekala od 6. do 8. junija 2021

v Grand hotelu Bernardin v Portorožu.

Mednarodno konferenco SZE 2020 smo zaradi koronavirusa prestavili v leto 2021, zato glavna tema mednarodne konference ostaja enaka: Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu. Vsi že prispeli strokovni prispevki bodo uvrščeni v program konference.

V Slovenskem združenju za energetiko (SZE) bomo v sodelovanju s TECES-om in  partnerstvom SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo organizirali Mednarodno konferenco SZE 2021, ki bo potekala od 6. do 8. junija 2021 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Mednarodna konferenca z naslovom Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu bo obravnavala energetske teme prihodnosti pametnih stavb in doma v urbanem okolju, podprto z digitalizacijo ter prikazom vloge človeka v takšnem okolju.

Oskrba z energijo in raba energije v vsakdanjem življenju sta postali eden izmed veletrendov razvoja. Integracija ustreznih rešitev v pametno stavbo in dom omogoča trajnostno, uporabniku prijazno okolje, ki je hkrati povezljivo in energijsko samozadostno. Pri načrtovanju pametne stavbe in doma pa je pomembno predvsem zavedanje, komu so namenjene. Torej središče vsega je zadovoljevanje potreb uporabnika s prioritetnim poudarkom na energetski učinkovitosti.

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Mednarodne konference SZE 2021. Konferenca bo združila domače in tuje strokovnjake, zato bo odlična priložnost za izmenjavo mnenj, delitev primerov dobrih praks ter vzpostavitev novih poslovnih možnosti.

Veselimo se snidenja z vami v prijetnem poletnem vzdušju!