Konferenca SZE -28.-29. junij 2021

V Slovenskem združenju za energetiko (SZE) organiziramo v sodelovanju
s TECES-om in  partnerstvom SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo

Mednarodno konferenco SZE 2021,
ki bo potekala 28. in 29. junija 2021 v Grand hotelu Bernardin
v Portorožu in prek spleta.

Mednarodna konferenca z naslovom Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu bo obravnavala energetske teme prihodnosti pametnih stavb in doma v urbanem okolju, podprto z digitalizacijo ter prikazom vloge človeka v takšnem okolju.

Oskrba z energijo in raba energije v vsakdanjem življenju sta postali eden izmed veletrendov razvoja. Integracija ustreznih rešitev v pametno stavbo in dom omogoča trajnostno, uporabniku prijazno okolje, ki je hkrati povezljivo in energijsko samozadostno. Pri načrtovanju pametne stavbe in doma pa je pomembno predvsem zavedanje, komu so namenjene. Torej središče vsega je zadovoljevanje potreb uporabnika s prioritetnim poudarkom na energetski učinkovitosti.


Oglejte si program Mednarodne konference SZE 2021.

PRIJAVA NA KONFERENCO 

NASTANITEV


Konferenca bo združila domače in tuje strokovnjake, zato bo odlična priložnost za izmenjavo mnenj, delitev primerov dobrih praks ter vzpostavitev novih poslovnih možnosti.

Pooblaščeni in nadzorni inženirji za udeležbo na konferenci pridobijo 5 kreditnih točk iz izbirnih vsebin skladno s Splošnim aktom o stalnem poklicnem usposabljanju pooblaščenih inženirjev.

 Za udeležbo na konferenci v živo morajo udeleženci izpolnjevati pogoje PCT. 

Vljudno vabljeni!