Mednarodna konferenca SZE 2020 je prestavljena na jesenski čas,
to je od 13. do 15. septembra 2020.

Program konference ter lokacija ostajata nespremenjena.

V Slovenskem združenju za energetiko (SZE) bomo v sodelovanju s TECES-om in  partnerstvom SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo organizirali Mednarodno konferenco SZE 2020, ki bo potekala od 22. do 24. marca 2020 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Mednarodna konferenca z naslovom Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu bo obravnavala energetske teme prihodnosti pametnih stavb in doma v urbanem okolju, podprto z digitalizacijo ter prikazom vloge človeka v takšnem okolju.

Oskrba z energijo in raba energije v vsakdanjem življenju sta postali eden izmed veletrendov razvoja. Integracija ustreznih rešitev v pametno stavbo in dom omogoča trajnostno, uporabniku prijazno okolje, ki je hkrati povezljivo in energijsko samozadostno. Pri načrtovanju pametne stavbe in doma pa je pomembno predvsem zavedanje, komu so namenjene. Torej središče vsega je zadovoljevanje potreb uporabnika s prioritetnim poudarkom na energetski učinkovitosti.

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Mednarodne konference SZE 2020. Konferenca bo združila domače in tuje strokovnjake, zato bo odlična priložnost za izmenjavo mnenj, delitev primerov dobrih praks ter vzpostavitev novih poslovnih možnosti.