Mednarodna konferenca SZE 2020 je prestavljena na pomladni čas v leto 2021.
Program konference ter lokacija ostajata nespremenjena.

Glavna tema Mednarodne konference SZE v letu 2021 ostaja enaka: Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu. Vsi že prispeli strokovni prispevki, skupno jih je kar 55, bodo uvrščeni v program konference prihodnje leto.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na info@sze.si.

Vsem se zahvaljujemo za dosedanje sodelovanje in se veselimo skupnega snidenja na naslednji konferenci.

______________________________________________________________________________________________________________

V Slovenskem združenju za energetiko (SZE) bomo v sodelovanju s TECES-om in  partnerstvom SRIP Pametne stavbe in dom z lesno verigo organizirali Mednarodno konferenco SZE 2020, ki bo potekala od 22. do 24. marca 2020 v Grand hotelu Bernardin v Portorožu. Mednarodna konferenca z naslovom Oskrba ter raba energije v pametni stavbi in domu bo obravnavala energetske teme prihodnosti pametnih stavb in doma v urbanem okolju, podprto z digitalizacijo ter prikazom vloge človeka v takšnem okolju.

Oskrba z energijo in raba energije v vsakdanjem življenju sta postali eden izmed veletrendov razvoja. Integracija ustreznih rešitev v pametno stavbo in dom omogoča trajnostno, uporabniku prijazno okolje, ki je hkrati povezljivo in energijsko samozadostno. Pri načrtovanju pametne stavbe in doma pa je pomembno predvsem zavedanje, komu so namenjene. Torej središče vsega je zadovoljevanje potreb uporabnika s prioritetnim poudarkom na energetski učinkovitosti.

Vljudno vas vabimo, da se udeležite Mednarodne konference SZE 2020. Konferenca bo združila domače in tuje strokovnjake, zato bo odlična priložnost za izmenjavo mnenj, delitev primerov dobrih praks ter vzpostavitev novih poslovnih možnosti.